Käyttöehdot

Toimitusehdot

Tyytyväisyystakuu

Annamme tuotteillemme täyden tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen laitteen toimivuuteen autossasi käytettyäsi laitetta kuukauden, voit palauttaa laitteen ja annamme rahasi takaisin. Kuukauden testausaika alkaa tuotteen ostopäivästä tai postituspäivämäärän seuraavasta arkipäivästä.

Rahojen palautus koskee ainoastaan tuotteen hintaa. Ei asennus- tai lisätarvikkeiden hintaa. Laitteen tulee olla palautettaessa alkuperäistä vastaavassa kunnossa. Jos laite palautetaan, tulee palautuksen sisältää koko tuotepakkauksen sisältö.

Tarkistamme laitteiston yhteensopivuuden autosi kanssa. Mikäli laitteisto ei ole yhteensopiva, ilmoitamme tästä teille ja kauppa voidaan perua. Perutusta kaupasta ei synny kuluja ja kauppahinta palautetaan kokonaisuudessaan.

Kun olet maksanut tilauksen, laitteisto toimitetaan postijakeluun normaalisti viiden työpäivän kuluessa. Ilmoitamme pitkittyneestä toimituksesta.

Ostotapahtuma on sitova.

Emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille.

eFlexFuel tuotteen käyttöehdot

Näitä käyttöehtoja sovelletaan kaikissa StepOne Tech Oy:n (jäljempänä valmistaja) valmistamissa eFlexFuel-tuotteissa, niihin kuuluvissa johtosarjoissa sekä sen lisälaitteissa. Lue käyttöehdot huolellisesti ennen eFlexFuel-laitteen käyttöönottoa. Näin varmistumme siitä, että molemmat osapuolet (myyjä ja ostaja) ovat tietoisia siitä, miten erilaisissa muutossarjan käyttöön liittyvissä tilanteissa toimitaan.

Takuu ja palautusoikeus

Valmistaja antaa ohjainyksikölle ja muille tuotteen komponenteille vuoden (12 kk) takuun. Lue käyttöohje kokonaisuudessaan ennen tuotteen käyttöönottoa. Näin varmistumme siitä, että tuote toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Takuu ei ole voimassa, mikäli asiakas on itse asentanut tai asennuttanut tuotteen väärin tai tuote on vaurioitunut siten, ettei vahinkoja voida katsoa syntyneen normaalista kulumisesta tai valmistusvirheestä.

Takuu on voimassa, mikäli laite on asennettu väärin valmistajan toimesta tai valmistajan valtuuttamassa asennuspisteessä. Laitteiden muokkaaminen ilman valmistajan suostumusta purkaa valmistajan vastuun takuuseen.

Mikäli tuotteessa esiintyy vika, jonka voidaan katsoa johtuvan normaalia nopeammasta kulumisesta tai valmistusvirheestä, toimittaa valmistaja uuden tuotteen ostajalle tai korjaa vanhan viallisen tuotteen siinä ajassa, joka on kuluttajansuojalaissa määrätty. Valmistajalla on oikeus lunastaa viallinen tuote mikäli se korvataan uudella vastaavalla tuotteella.

Valmistaja pidättää oikeudet kaikkiin asiakkaan laitteisiin tekemiin muutoksiin, laajennuksiin, lisäosiin ja parannuksiin.

Käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajansuojalain 6. luvun mukainen 32 vuorokauden palautusoikeus.

Tuotevastuu

eFlexFuel-tuotteen käyttö tapahtuu aina käyttäjän omalla vastuulla. Huomioi, että autonvalmistajan myöntämä takuu uudelle autolle saattaa raueta, kun tuote asennetaan autoon.

Valmistaja sitoutuu korvaamaan ainoastaan ne ohjainyksikölle, johtosarjalle tai lisälaitteille syntyneet vahingot, jotka takuun puitteissa on luvattu korvata.

Valmistaja ei korvaa sellaisia vahinkoja, joita on mahdollista syntyä asennuskohteelle korkeamman etanolipitoisuuden omaavan polttoaineen käyttämisestä. Valmistaja ei myöskään korvaa asiakkaan itse asennuskohteeseen tekemiä vaurioita, asennuksen suorittajalle aiheutuneita vahinkoja tai asennuskohteelle kolmansista osapuolista liittyviä vahinkoja. Vikaantuneen eFlexFuel-laitteen käyttämisestä tapahtuvat vahingot ajoneuvolle ovat käyttäjän vastuulla.

Etanolianturin kiinnityksessä on käytettävä valmistajan hyväksymiä tarvikkeita (mm. pikaliittimet ja polttoaineletku).

Valmistaja ei ole vastuussa seurauksista, jotka johtuvat paikallisten määräysten rikkomisesta. Käyttäjän on oltava tietoinen paikallisista säädöksistä ajoneuvon päivittämiseksi bioetanolipohjaiselle polttoaineelle. Ota huomioon, että eFlexFuel tuotteen käyttäminen voi olla lain vastaista eri maissa.

eFlexFuelin valmistajan tai jälleenmyyjän antamat yhteensopivuustiedot ovat aina suuntaa-antavia. eFlexFuel asennetaan lähes poikkeuksetta käytettyyn autoon, jonka ominaisuudet ovat voineet muuttua alkuperäiseen verrattuna. Tästä syystä voikin olla tilanteita, joissa tuote soveltuu 99 % identtisistä autoista, mutta ei sovellu 1 %:iin. Esimerkiksi liian kuluneet sytytyspuolen- ja polttoaineen syötön osat voivat häiritä laitteen toimintaa siten, ettei se toimi tarkoitetulla tavalla.

Huomioithan, että eFlexFuel-laitteen Bluetooth-applikaatio ei välttämättä toimi kaikilla laitteilla. Älylaitteissa on satoja erilaisia käyttöjärjestelmäversioita. Tästä syystä on mahdotonta taata applikaatioiden toimivuus jokaisessa erilaisessa käyttöjärjestelmä-laite -yhdistelmässä. Bluetooth-yhteyden toimimattomuus applikaatioon ei ole pätevä syy tuotereklamaatiolle.

Asiakkaan on kaikissa eFlexFueliin liittyvissä vikatilanteissa oltava yhteydessä jälleenmyyjään tai suoraan valmistajaan. Valmistaja ei korvaa kolmansilla osapuolilla teetettyjä toimenpiteitä eikä ole suorassa tai välillisessä vastuussa kolmansien osapuolien asennuksista. Valmistaja ei ole myöskään vastuussa asennusvirheistä millään tavalla.

Laitetta ei saa asentaa, asennuttaa eikä käyttää ilman käyttöehtoihin tutustumista.

Tarkista onko autosi yhteensopiva

eFlexFuel ei ole saatavilla diesel tai suoraruiskullisiin (esim. TSI, CGI, FSI, GDI, EcoBoost) moottoreihin.

Katso Motonetin sivulta autosi mooottorikoodi rekisterihaulla. (Hakua ei ole saatavilla motonetin mobiilisivuilla.)

esimerkkikuva

Voit liittyä sähköpostilistaamme ja saada jatkossa tarjouksia.

eFlexFuel on yhteensopiva autoosi

Motonetistä ostaessa varmista yhteensopivuus asiakaspalvelusta. Hyllytuotteet voivat erota eFlexFuel verkkokauppatuotteista.

Hakutulos perustuu StepOne Tech Oy:n pitämään tietokantaan.

Varmista yhteensopivuus valmistajalta erikseen, jos aiot asentaa käytetyn eFlexFuel-laitteen autoosi.

eFlexFuel e85-päivityksen asentamisen hinta vaihtelee asennuspisteen tuntihinnan ja asennuksen haastavuuden mukaan. Normaaliasennusaika on noin 1-2 tuntia.

Tarkimman arvion asennuksen hinnasta omaan autoosi saat helpoiten suoraan asennuspisteestä kysymällä.

Järjestelmästä ei löytynyt autosi tietoja tai moottorin yhteensopivuus on epävarma

Varmista yhteensopivuus tiedustelulomakkeella. Vastaamme tiedusteluihin arkipäivisin.

eFlexFuel ei ole yhteensopiva autoosi

Yleisimmät syyt:

Auton moottori on suoraruiskutuksella toimiva

Polttoainesuuttimien kapasiteetti on riittämätön E85-polttoaineen käyttöön

Pistitkö moottorikoodikenttään auton mallin?

Katso Motonetin sivulta autosi mooottorikoodi rekisterihaulla

Korjaa virhe ja hae uudelleen

Pistitkö moottorikoodikenttään auton iskutilavuuden?

Katso Motonetin sivulta autosi mooottorikoodi rekisterihaulla

Korjaa virhe ja hae uudelleen

Suoritetaan hakua... Älä päivitä sivua!

Lähetetään viestiä... Älä päivitä sivua!

Kiitos viestistäsi!

Sait juuri äsken sähköpostiisi vahvistuksen viestistä. Jos et saanut viestiä niin katso roskapostisi. Jos ei sieltäkään löydy niin todennäköisesti kirjoitit sähköpostisi väärin.

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetys epäonnistui.

Tarkista antamasi tiedot!

Päivitä sivu ja yritä myöhemmin uudestaan...

Nyt tapahtui jokin virhe!

Päivitä sivu ja yritä myöhemmin uudestaan...

Asiakkaamme ovat säästäneet € polttoainekuluissa

Fossiilisia CO2-päästöjä vähennetty kilogrammaa

Tämä vastaa käytännössä samaa, kun noin muovikassia valmistetaan ja hävitetään

Tankattu suomalaista biopolttoainetta litraa

Ajettu kilometriä etanolilla bensiinin sijaan

Tarkasta omat vaikutuksesi säästölaskurilla

Lukemat perustuvat myytyjen eFlexFuel-laitteiden määrään, keskimääräiseen ajosuoritteeseen bensiiniautolla, keskimääräiseen polttoaineiden hintaeroon, keskimääräisen kulutuksen nousuun E85- ja RE85-polttoaineilla sekä seuraaviin lähteisiin: (VTT, 2006), (EPA).

Avainlipputuote Etanoliautoilijaksi St1 Motonet MTK K1 Tankille.fi